Eigen franchise?

Wat bieden wij

Onze visie

Bij Kickboxing-Institute geloven we dat er in elk persoon een overlevingsinstinct zit en er een bepaalde vorm van respect is voor de vechtersmentaliteit. Interesse in kickboxing groeit enorm en de kickboxing-branche betreedt een nieuw tijdperk, waar er wat ons betreft veel meer plaats moet komen voor de recreatieve sporter.

Om een kickboxing-imago te creëren dat bij iedereen past, hebben we het kickboxing-concept volledig ontwikkeld, gebaseerd op vertrouwen, veiligheid, gezondheid, discipline, fitheid en plezier.

Onze missie

Het positieve gevoel van een kickboxing-training (de fysieke uitdaging, mentale weerbaarheid en vergroten van het zelfvertrouwen) vernieuwend aanbieden.
Door kickboxing mainstream te maken, middels de sfeer en trainingen in onze boutique-gyms, maken we kickboxing toegankelijk voor iedereen en creëren we een platform vanuit waar we diverse spin-offs kunnen uitrollen naar een Kickboxing-Institute Lifestyle.

N

Inkoopvoordelen

N

Hulp vanuit het hoofdkantoor

N

Ondersteuning bij marketing en sales

N

Lage investering, hoog rendement

Ik weet van mezelf dat ik een goede trainer ben, maar zonder ervaring een onderneming starten? Dat leek me onverstandig. Dankzij Kickboxing Institute heb ik mijn eigen gym, kan ik doen waar ik goed in ben en word ik ondersteund op de vlakken waar mijn kracht niet ligt.

– Kim, locatie Naarden

Ik ben eigenaar van meerdere gyms en stuur dagelijks mijn team van trainers aan. Ik sta zelf niet op de mat, daar ligt niet mijn passie. Ik realiseer samen met mijn team structurele groei binnen onze gyms en doe dit in samenwerking met het hoofdkantoor.

– Lex, locaties Bussum, Almere en Weesp

Support en training

Locatiebepaling

We ondersteunen bij het vinden van de perfecte locatie, het verkrijgen van vergunningen en onderhandelingen betreft de huurovereenkomst.

Persoonlijke franchisecoach

Vanuit het hoofdkantoor krijg jij een vast aanspreekpunt voor al je vragen en opmerkingen. Je ontvangt advies, tips en tricks en op deze manier maak je jouw locatie uiterst succesvol.

Pre-opening trainingen

We zorgen ervoor dat je helemaal wordt klaargestoomd voor het openen van je eigen locatie. Zo krijg je techniektrainingen, salestrainingen, uitleg over alle programma’s en verdere ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten.

Pre-sale marketing

Voor het openen van je nieuwe gym zorgen wij met effectieve marketingcampagnes voor de eerste leden! Zelfs nog vóór je officieel open bent.

Materialen van Kickboxing Institute

Alle materialen zijn van het eigen label van Kickboxing Institute en van de allerhoogste kwaliteit. 

Dagelijkse support

Ons hoofdkantoor staat dagelijks voor je klaar voor het helpen bij specifieke vraagstukken waar je tegenaan loopt. 

Structurele support bij Kickboxing Institute

Marketing

We zetten bewezen tools en campagnes in op zowel online als offline gebied voor een structurele aanwas van nieuwe leden. Dit is een doorlopend proces waarbij we continu verbeteren en vernieuwen.

Unieke trainingsmethode

De trainingsmethodiek van Kickboxing Institute is uniek en zelf ontwikkeld. Je krijgt training over deze trainingsmethodiek en zal dit toepassen in jouw gym.

Administratie 

De ledenadministratie is centraal geregeld en wordt uit handen genomen door het hoofdkantoor.

Centrale inkoop

Alle materialen worden centraal ingekocht via het hoofdkantoor. Met leveranciers zijn inkoopvoordelen afgedwongen waardoor jij als franchisenemer de beste deal beschikbaar krijgt.

Doorlopende training

Er worden tweemaandelijks trainingen aangeboden op het gebied van het concept van Kickboxing Institute, marketing en sales.

Personeel

Wil je gaan werken met personeel? Dan helpen we bij het vinden van geschikte kandidaten en zorgen wij ervoor dat zij getraind worden alvorens zij lesgeven in jouw gym.

Wij zijn op zoek naar jou

In de basis ben je ondernemend, je beseft je wat er bij het ondernemerschap komt kijken. 

  • Je wilt graag voor jezelf beginnen of je bent al ondernemer en wilt graag uitbreiden
  • Je hebt een grote passie voor sport & een healthy lifestyle
  • Je bent gastvrij en hebt een drive om je leden in alles te ontzorgen
  • Je hebt de kwaliteit in je om je eigen team te motiveren en aan te sturen 
  • Je ziet kansen in de markt en weet deze te benutten om je eigen vestiging groot te maken

Vraag vrijblijvend informatie aan via onderstaande button